Nieuws

Slapen tussen de wilde dieren in Beekse Bergen

Slapen tussen de wilde dieren in Beekse Bergen

Safaripark Beekse Bergen wordt door eigenaar Libéma uitgebreid tot de meest unieke safaribeleving van Europa. Nog voor de zomer van 2018 verwacht het park een nieuw ‘Safari Resort’ te openen met ruim 200 luxe accommodaties. FALK levert de dakpanelen voor deze vakantieresorts.

Gasten kunnen hun vakantie letterlijk tussen de dieren beleven. Samen met Safaripark Beekse Bergen biedt het nieuw te bouwen resort een complete safaribeleving. Na een avontuurlijke dag in het safaripark, sta je vanuit je eigen lodge, safaritent of boomhut oog in oog met nóg meer diersoorten!

Realisatie Safari Resort Beekse Bergen
Safari Resort Beekse Bergen wordt in twee fases gerealiseerd. Nog voor de zomer van 2018 opent het resort met 239 accommodaties die verschillen in type, in grootte, in faciliteiten en in thematisering. Later zullen er, in fase twee, nog 186 accommodaties aan Safari Resort Beekse Bergen worden toegevoegd.

Versterking verblijfstoerisme en werkgelegenheid in Brabant
Met de uitbreiding waarborgt Libéma de unieke en hoogwaardige dag- en verblijfsrecreatieve in Nederland. Het resort is innovatief en wordt duurzaam gebouwd volgens het cradle to cradle (C2C) principe, all-electric. De toepassing van de sandwichpanelen van FALK in deze accommodaties past perfect in dit principe. De komst van het resort versterkt het (meerdaagse) verblijfstoerisme en de werkgelegenheid in Brabant. Het aantal directe en indirecte arbeidsplaatsen zal in fase één groeien met 256 fte's en in fase twee met 158 fte's.

Lees meer over Safari Resort Beekse Bergen

(Bron en beeld: Beekse Bergen)

 

Beste bezoeker, fijn dat u belangstelling heeft voor onze website. Vandaag is het zondag. Wij beschouwen deze dag vanuit een christelijke levensovertuiging als rustdag.

Op zondag ondernemen wij geen zakelijke activiteiten en daarom is onze website ook gesloten.
Niettemin begroeten wij u graag op alle andere dagen van de week, bel ons gerust! Goede zondag toegewenst en tot ziens! Het FALK Team.

W W

Stel uw vragen

Maandag om 07:30 zijn wij weer bereikbaar: