FM gecertificeerd, wat houdt dat in?

img

Gepubliceerd op

Met meer dan honderd jaar ervaring in het testen van producten is FM Global wereldwijd de meest ervaren partij op het gebied van schadepreventie.

FM Global is een Amerikaanse verzekeringsmaatschappij die het voorkomen van schade zeer hoog in het vaandel heeft staan! Producten die toegepast worden, in door FM verzekerd vastgoed, moeten voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen. Deze kwaliteitsnormen zijn opgesteld en worden getest door FM Approvals, het onderdeel van FM Global dat verantwoordelijk is voor de certificering van producten.

FALK hanteert eveneens de hoogste kwaliteitsnormen en heeft, gezien de vraag vanuit de markt, zijn sandwichpanelen door FM Global laten testen en certificeren. De afgelopen periode zijn de sandwichpanelen van FALK onderworpen aan de zware testen van FM Approvals. De testen zijn behaald waarmee de panelen het FM-certificaat bevatten. Vanaf nu is het dus mogelijk om FALK toe te passen in bouwprojecten waar wand- en dakelementen FM-gecertificeerd dienen te zijn. Lees hier meer over FM Approved voor FALK Panelen.

Het voorkomen of beperken van brand is sterk afhankelijk van de toegepaste producten in een gebouw. De sandwichpanelen van FALK zijn daarom ook getest op brandklasse en brandwering.

Hierover meer op onze webpagina brandveiligheid

Laatste nieuws