Nieuws

Sandwichpanelen van FALK zijn FM-gecertificeerd!

FM gecertificeerd, wat houdt dat in?

Met meer dan honderd jaar ervaring in het testen van producten is FM Global wereldwijd de meest ervaren partij op het gebied van schadepreventie.

FM Global is een Amerikaanse verzekeringsmaatschappij die het voorkomen van schade zeer hoog in het vaandel heeft staan! Producten die toegepast worden, in door FM verzekerd vastgoed, moeten voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen. Deze kwaliteitsnormen zijn opgesteld en worden getest door FM Approvals, het onderdeel van FM Global dat verantwoordelijk is voor de certificering van producten.

FALK hanteert eveneens de hoogste kwaliteitsnormen en heeft, gezien de vraag vanuit de markt, zijn sandwichpanelen door FM Global laten testen en certificeren. De afgelopen periode zijn de sandwichpanelen van FALK onderworpen aan de zware testen van FM Approvals. De testen zijn behaald waarmee de panelen het FM-certificaat bevatten. Vanaf nu is het dus mogelijk om FALK toe te passen in bouwprojecten waar wand- en dakelementen FM-gecertificeerd dienen te zijn.

Lees meer over FM Approved voor FALK Panelen

Het voorkomen of beperken van brand is sterk afhankelijk van de toegepaste producten in een gebouw. De sandwichpanelen van FALK zijn daarom ook getest op brandklasse en brandwering. Hierover meer op onze webpagina brandveiligheid.

Beste bezoeker, fijn dat u belangstelling heeft voor onze website. Vandaag is het zondag. Wij beschouwen deze dag vanuit een christelijke levensovertuiging als rustdag.

Op zondag ondernemen wij geen zakelijke activiteiten en daarom is onze website ook gesloten.
Niettemin begroeten wij u graag op alle andere dagen van de week, bel ons gerust! Goede zondag toegewenst en tot ziens! Het FALK Team.

W W

Stel uw vragen

Maandag om 07:30 zijn wij weer bereikbaar: