Nieuws

FALK dakpanelen met ALLiN inlegsysteem voor zonnepanelen

Zonnedak met 0,50 mm buitenplaat!

De sandwichpanelen van FALK zijn veelzijdige producten die in uiteenlopende situaties kunnen worden toegepast. De combinatie tussen FALK sandwichpanelen en het ALLiN inlegsysteem van Allimex is uniek! Dit is namelijk de enige gecertificeerde combinatie waarbij zonnepanelen kunnen worden toegepast op sandwichpanelen met een 0,50 mm dikke buitenplaat. De test hiervan is uitgevoerd op ons FALK 1100 TR 3+ dakpaneel.

Zonnepanelen worden veel toegepast op daken van sandwichpanelen. De combinatie is ideaal, omdat de profielen van FALK uitermate geschikt zijn voor het bevestigen van de zonnepanelen. Dit is met veel verschillende partijen mogelijk. FALK werkt hierin nauw samen met Allimex Green Power. Het beproefde montagesysteem van Allimex past naadloos op ons productassortiment.

Door zonnepanelen te bevestigen op sandwichpanelen combineert u twee duurzame systemen. U heeft een geïsoleerd dak én profiteert van goedkope energie. Uniek aan deze combinatie tussen FALK 1100 TR 3+ en het Allimex Green Power inlegsysteem is dat dit de enige gecertificeerde combinatie is waarbij zonnepanelen kunnen worden toegepast op sandwichpanelen met een 0,50 mm dikke buitenplaat. 

Voordelen:

Meer weten? Neem dan contact met ons op of vraag een brochure aan.

Brochure aanvragen

 

Beste bezoeker, fijn dat u belangstelling heeft voor onze website. Vandaag is het zondag. Wij beschouwen deze dag vanuit een christelijke levensovertuiging als rustdag.

Op zondag ondernemen wij geen zakelijke activiteiten en daarom is onze website ook gesloten.
Niettemin begroeten wij u graag op alle andere dagen van de week, bel ons gerust! Goede zondag toegewenst en tot ziens! Het FALK Team.

W W

Stel uw vragen

Maandag om 07:30 zijn wij weer bereikbaar: