RMV en LIV Venray

FALK Bouwsystemen is dit jaar aanwezig op de LIV en RMV te Venray. De veehouders en andere geïnteresseerde bezoekers op de beurs krijgen op de stand informatie over de twee hoofdthema's: brandveiligheid en asbest.

FALK op de RMV & LIV in de evenementenhal in Venray
Dinsdag 27 februari t/m donderdag 1 maart is FALK aanwezig op de Rundvee Mechanisatie Vakdagen (RMV) in Venray. Ook staat FALK van dinsdag 6 maart t/m donderdag 8 maart 2018 op de beurs Landbouw Intensieve Veehouderij (LIV) in Venray. Dit jaar staat de beurs voor FALK in het teken van brandveiligheid en asbest. Brandveiligheid is een belangrijk item, door de oplaaiende discussies rondom enkele stalbranden vorig jaar. FALK zet zich in om het bewustzijn van brandveiligheid in de agrarische sector te verhogen. De FALK Sandwichpanelen bieden een praktische oplossing voor dak- en gevelbekleding die voldoen aan de gestelde brandeisen in de een stal.

Nieuwsgierig geworden?
Vraag gratis kaarten aan door een e-mail te sturen naar marketing@falkbouwsystemen.nl en breng FALK een bezoek op stand 170. Vergeet hierbij niet te vermelden om welke beurs het gaat (LIV of RMV) en hoeveel kaarten u wenst.

Stuur een bericht

(0318) 670 670

Vraag offerte aan