RMV en LIV Hardenberg

FALK Bouwsystemen is dit jaar aanwezig op de LIV en RMV te Hardenberg. De veehouders en andere geïnteresseerde bezoekers op de beurs krijgen op de stand informatie over de twee hoofdthema's: brandveiligheid en asbest.

FALK op de LIV & RMV in de evenemementenhal in Hardenberg

Dinsdag 24 t/m donderdag 26 oktober 2017 is FALK aanwezig op de Landbouwdagen Intensieve Veehouderij (LIV) te Hardenberg. Ook zijn wij dinsdag 31 oktober en donderdag 2 november 2017 aanwezig op de Rundvee & Mechanisatie Vakdagen (RMV) te Hardenberg. Dit jaar staat in het teken van brandveiligheid en asbest. Brandveiligheid is met name een belangrijk item, door de oplaaiende discussies rondom enkele stalbranden van de afgelopen maanden. FALK zet zich in om het bewustzijn van brandveiligheid in de agrarische sector te verhogen en biedt praktische oplossingen met sandwichpanelen die voldoen aan de gestelde brandeisen in de een stal.

Nieuwsgierig geworden? Vraag gratis kaarten aan door een e-mail te sturen naar marketing@falkbouwsystemen.nl. Vergeet hierbij niet te melden om welke beurs het gaat (LIV of RMV) en hoeveel kaarten u wenst.

P.S. in verband met de jaarlijkse dankdag voor gewas en arbeid is de stand van FALK op woensdag 1 november niet bemand.

Stuur een bericht

(0318) 670 670

Vraag offerte aan