RMV en Landbouwvakbeurs

FALK Bouwsystemen staat in week 48 op de RMV te Gorinchem en de Landbouwvakbeurs Assen. Beide agrarische beurzen staan in het teken van asbest.

Vanaf 2024 zijn asbestdaken in Nederland naar verwachting verboden, stelt de Rijksoverheid. Dit betekent dat eigenaren van gebouwen met asbesthoudende daken deze voor 2024 moeten verwijderen. FALK Profielplaten zijn een goede vervanger voor de asbest golfplaten, nog beter zijn onze geïsoleerde panelen. Hiermee wordt het binnenklimaat van uw bewaarplaats of stal een stuk aangenamer. Daarnaast zijn onze dakpanelen uitstekend bestand tegen ammoniakdampen door de speciale coating aan de binnenzijde.
 

FALK op de RMV te Gorinchem

Dinsdag 28 november t/m donderdag 30 november staat FALK gereed om al uw vragen te beantwoorden over asbest op de RMV Gorinchem in de Evenementenhal. U vindt FALK op standnr. 392. Ook kunt u de speciale 'asbestroute' volgen, deze komt ook langs de stand van FALK. Lees meer over de RMV.
 

Landbouwvakbeurs Assen

De Landbouwvakbeurs wordt eens in de twee jaar gehouden in de TT-hallen in Assen. FALK is aanwezig op standnr. 434 in de Drenthe Hal. De beurs is van dinsdag 28 november t/m vrijdag 1 december. Lees meer over de Landbouwvakbeurs in Assen.
 

Nieuwsgierig geworden? 
Vraag gratis kaarten aan door een e-mail te sturen naar marketing@falkbouwsystemen.nl. Vergeet hierbij niet te melden om welke beurs het gaat (RMV Gorinchem of Landbouwvakbeurs Assen) en hoeveel kaarten u wenst. Let op: voor de Landbouwvakbeurs Assen geldt op = op. Wij zien ernaar uit u te ontmoeten.

Stuur een bericht

(0318) 670 670

Vraag offerte aan