Introductie FALK Gebroken Wit

img

Gepubliceerd op

FALK Bouwsystemen bekent kleur. De binnenzijde van onze panelen is het visitekaartje voor iedere bezoeker van het gebouw. Deze binnenplaat wordt voorzien van een standaard kleur: FALK Gebroken Wit. We bieden hiermee klanten en eindgebruikers de zekerheid dat al onze panelen dezelfde kleur hebben aan de binnenzijde.

Voorkom kleurverschil!

RAL 9002 is een favoriet als het gaat om de binnenzijde van een gebouw. De kleur is helder, fris en niet zo besmettelijk. De praktijk heeft echter uitgewezen dat RAL 9002 bij benadering niet altijd dezelfde kleureigenschappen heeft. Dit heeft te maken met laagdikte, glansgraad, etc. Door deze afwijkingen kunnen er kleurverschillen ontstaan binnen een gebouw. Vervelend, vooral voor de eindgebruiker!

Om dit te voorkomen introduceert FALK de kleur FALK Gebroken Wit. Een vastgestelde kleur die wij altijd aan de binnenzijde van onze panelen toepassen. Handig, want zo weet iedereen welke kleur wij gebruiken. De overige details van een gebouw kunnen nu dus eenvoudig afgestemd worden op deze kleur.

Kleurmonster

FALK heeft kleurmonsters beschikbaar van de nieuwe kleur. Indien gewenst sturen we deze graag op. Vul het contactformlier in en wij sturen de kleursamples naar u toe.

We hopen met de invoering van FALK Gebroken Wit in de toekomst te voorkomen dat u en wij vragen krijgen over kleurverschillen aan de binnenzijde van een gebouw.

Meer weten? Neem dan contact met ons op

Laatste nieuws