Perendag 2016

15 juli 2016 vindt de tweejaarlijkse Perendag plaats. Ontmoet FALK op deze dag.

Op vrijdag 15 juli 2016 organiseren ZLTO Vakmanschap & Ondernemerschap en Delphy team Fruitteelt , namens de ZLTO/NFO vakgroep Fruitteelt, de Perendag. De Perendag wordt eens in de twee jaar georganiseerd en vindt dit jaar voor de achtste keer plaats. Deze dag is een mix van een infomarkt (beurs), demonstraties van nieuwe techniek (machines, werktuigen) en een rondgang door de boomgaard langs demoproeven. Er is op deze Perendag alle ruimte voor ontmoetingen, netwerken en gezelligheid.

FALK neemt deel aan de infomarkt en zal hier haar koel en vriespaneel tonen. Daarnaast natuurlijk ook de andere panelen uit ons assortiment. Graag ontmoeten wij u op deze dag voor een praatje en een goed advies.

Voor meer informatie ga naar: www.perendag.nl

 

Terug naar het nieuwsoverzicht

Stuur een bericht

(0318) 670 670

Vraag offerte aan


Beste bezoeker, fijn dat u belangstelling heeft voor onze website. Vandaag is het zondag. Wij beschouwen deze dag vanuit een christelijke levensovertuiging als rustdag.

Op zondag ondernemen wij geen zakelijke activiteiten en daarom is onze website ook gesloten.
Niettemin begroeten wij u graag op alle andere dagen van de week, bel ons gerust! Goede zondag toegewenst en tot ziens! Het FALK Team.