Nieuws

Open dagen rondom 10-jarig jubileum FALK Bouwsystemen

Bedankt voor uw belangstelling!

Dit jaar bestaat FALK Bouwsystemen alweer 10 jaar. Om dit te vieren openden wij onze deuren op vrijdag 13 en zaterdag 14 oktober voor onze klanten, leveranciers en overige belangstellenden. Tijdens de feestelijke dagen konden bezoekers een kijkje nemen bij de productielijnen en waren er diverse productdemonstraties. Ook was er volop eten en drinken en waren er leuke activiteiten voor kinderen georganiseerd. De belangstelling voor de open dagen was overweldigend!

Duizenden bezoekers!
Duizenden bezoekers maakten van de gelegenheid gebruik om een kijkje achter de schermen van FALK Bouwsystemen te nemen. Het hoogtepunt voor veel kinderen waren de prachtige FALK Trucks, waarbij er zelfs één met een pakket sandwichpanelen met een lengte van 23 meter in de kraan stond. Na afloop was er een goodiebag met leuke FALK-gadgets voor iedere belangstellende. Hierin was onder andere het FALK Magazine opgenomen die speciaal voor deze gelegenheid gemaakt is. U leest het magazine hier.

Bedankt!
Wij hebben enorm genoten en genieten nog steeds na van deze mooie dagen! Bedankt voor de massale belangstelling, het was een prachtige kroon op 10 jaar hard werken! 

Nieuwe bedrijfsfilm gelanceerd.
Tijdens de open dagen werd de nieuwe bedrijfsfilm van FALK gelanceerd. Bekijk ‘m nog eens:

 

Beste bezoeker, fijn dat u belangstelling heeft voor onze website. Vandaag is het zondag. Wij beschouwen deze dag vanuit een christelijke levensovertuiging als rustdag.

Op zondag ondernemen wij geen zakelijke activiteiten en daarom is onze website ook gesloten.
Niettemin begroeten wij u graag op alle andere dagen van de week, bel ons gerust! Goede zondag toegewenst en tot ziens! Het FALK Team.

W W

Stel uw vragen

Maandag om 07:30 zijn wij weer bereikbaar: