De FALK 1100 WB+ is het antwoord op de vraag van morgen!

De eisen aan de gebouwde omgeving worden steeds verder aangescherpt in onder andere het Bouwbesluit. Dit vraagt ook om innovaties vanuit de toeleveranciers van de bouw. FALK blijft in ontwikkeling om aan de vragen van morgen te kunnen voldoen. Zo voerden we recent innovaties uit op het gebied van brandveiligheid, CO2 besparing, FM certificering en luchtdichtheid. Graag brengen we u op de hoogte van de introductie van het nieuwe FALK wandpaneel. De FALK 1100 WB+.

De + van het nieuwe wandpaneel
Het nieuwe wand- en gevelpaneel van FALK zal op termijn de bekende FALK 1060 WB vervangen. Met een verbeterde aansluiting en een grotere werkende breedte heeft dit voor u veel voordelen. Om het nieuwe wandpaneel te kunnen maken, investeert FALK in nieuwe cassettes en walsen. Dit heeft een aantal voordelen voor u, de zogenoemde plus van het nieuwe wandpaneel met blinde bevestiging:

Wanneer beschikbaar?
Momenteel ondergaat het paneel de nodige testen om aan de gestelde eisen te kunnen voldoen. We houden u hierover uiteraard goed op de hoogte.

Heeft u hier vragen over? Neem contact op met uw contactpersoon bij FALK.

Stuur een bericht

(0318) 670 670

Vraag offerte aan


Beste bezoeker, fijn dat u belangstelling heeft voor onze website. Vandaag is het zondag. Wij beschouwen deze dag vanuit een christelijke levensovertuiging als rustdag.

Op zondag ondernemen wij geen zakelijke activiteiten en daarom is onze website ook gesloten.
Niettemin begroeten wij u graag op alle andere dagen van de week, bel ons gerust! Goede zondag toegewenst en tot ziens! Het FALK Team.