Inspired by Home

Het kabinet riep op om zoveel mogelijk thuis te werken om verspreiding van het coronavirus in te perken. Gelukkig wordt hier massaal gehoor aan gegeven. Ruim 85% minder reizigers met het openbaar vervoer en ook op de snelwegen is het met 100 km/h doorrijden geblazen. Thuiswerken brengt voordelen met zich mee. Zo kun je je eigen favoriete koffie drinken en nog even dat ene pakketje zelf aannemen. Echter mis je de inspiratie van je collega’s en wellicht ook de toegang tot handige databases met materialen.

We zijn bij FALK benieuwd naar de creaties die momenteel ontwikkeld worden. Veel architecten en bouwkundig tekenaars hebben een andere werkomgeving. Zullen deze ‘inspired by home’ projecten er over een aantal maanden uitspringen? Wordt er gekozen voor andere materialen? Andere kleuren wellicht? We zijn benieuwd!

Materialendatabase
Graag wijzen we u nog even op onze digitale materialendatabase. Geheel gratis kunt u hier van al onze materialen de texturen downloaden. Overtuigd van het materiaaltype? Gebruik dan eenvoudig onze bibliotheek voor Revit of Archicad. Ook hebben we standaard principedetails beschikbaar die u toe kunt passen in de tekeningen. Maak hier gerust gebruik van.

Productsamples en kleurstalen
Toch liever een productsample thuis ontvangen zodat u de kleur en textuur goed kunt beoordelen? Vraag gerust aan via onze website. Zolang als de richtlijnen het ons toelaten proberen wij onze services zo goed als mogelijk aan te bieden.

P.S. heeft u onze pagina over duurzaamheid al bekeken?

W W

Stel uw vragen

We zijn vandaag geopend vanaf 07:30