Nieuws

Hollandhal in Haïti weer herbouwd na brand

Hollandhal in Haïti weer herbouwd na brand

In de nacht van 25 oktober 2016 werd één van de weinige ziekenhuizen die Noord Haïti rijk is getroffen door brand. De wachtruimte en enkele bijgebouwen van het ziekenhuis werden totaal verwoest. Gelukkig was er bij de brand alleen materiële schade. Door snel ingrijpen van de omwonenden kon het ziekenhuis zelf bewaard worden.

De gebouwen die vernield zijn door de brand werden de ‘Hollandhal’ genoemd. FALK heeft wat dak- en wandpanelen geschonken aan het Nederlandse team dat het ziekenhuis in Haïti runt. Afgelopen maand kwam de container aan in Passe Catabois, Haïti. De vakmannen ter plaatse hebben de Hollandhal weer in ere hersteld.

Stichting Hulp Haïti Driel

Stichting Hulp Haïti Driel ondersteunt projecten in Passe Catabois op Haïti met diensten en geld. Doelstelling van de Stichting Hulp Haïti Driel is ondersteuning van het medisch project in Passe Catabois. Verder is de organisatie actief op het gebied van verbetering leef omstandigheden in het gebied rondom Passe Catabois, huizenbouw. Lees meer over de stichting.

Stuur een bericht

(0318) 670 670

Vraag offerte aan


Beste bezoeker, fijn dat u belangstelling heeft voor onze website. Vandaag is het zondag. Wij beschouwen deze dag vanuit een christelijke levensovertuiging als rustdag.

Op zondag ondernemen wij geen zakelijke activiteiten en daarom is onze website ook gesloten.
Niettemin begroeten wij u graag op alle andere dagen van de week, bel ons gerust! Goede zondag toegewenst en tot ziens! Het FALK Team.