Nieuws

Het FALK klantportaal is een feit!

Het FALK klantportaal is een feit!

Mooi nieuws voor klanten van FALK. Vanaf begin april kunnen zij gebruikmaken van onze digitale klantomgeving die we MijnFALK noemen. MijnFALK is exclusief beschikbaar voor klanten van FALK en ontzorgt hen door op één locatie de benodigde informatie rond het bestelproces beschikbaar te hebben.

Het klantportaal
De afgelopen maanden is er binnen FALK hard gewerkt aan de realisatie van MijnFALK. Het portaal stelt informatie uit onze orderadministratie op één centrale plaats beschikbaar voor u als klant, en dat heeft veel voordelen:

Samen ontwikkeld
MijnFALK is tot stand gekomen in nauwe samenwerking met een aantal klanten. Zij hebben het portaal uitvoerig getest en ons voorzien van feedback. Dit was erg waardevol en heeft ertoe geleid dat het portaal niet alleen een product van FALK is, maar ook gedragen wordt door klanten.

Vervolg MijnFALK
De eerste geluiden van de gebruikers zijn erg veelbelovend voor het vervolg. Nadat MijnFALK uitgerold is bij al onze klanten zal er een ontwikkelagenda opgesteld worden. Hierop worden functionaliteiten geplaatst die we na livegang zullen ontwikkelen. Onze doelstelling is om met MijnFALK een volledige online omgeving te bouwen waarin klanten al de informatie die zij wensen kunnen inzien.

Klik hier om u aan te melden voor MijnFALK

Beste bezoeker, fijn dat u belangstelling heeft voor onze website. Vandaag is het zondag. Wij beschouwen deze dag vanuit een christelijke levensovertuiging als rustdag.

Op zondag ondernemen wij geen zakelijke activiteiten en daarom is onze website ook gesloten.
Niettemin begroeten wij u graag op alle andere dagen van de week, bel ons gerust! Goede zondag toegewenst en tot ziens! Het FALK Team.

W W

Stel uw vragen

Maandag om 07:30 zijn wij weer bereikbaar: