Nieuw in ons assortiment: FALK Rabat 500

Nieuw potdekselprofiel met unieke mogelijkheden! De FALK Rabat 500 is een geprofileerde verzinkte staalplaat met de uitstraling van een gepotdekselde muur. Het FALK Rabat is een drie-plank profiel met een werkende breedte van 500mm. Daarbij komt nog dat het FALK Rabat is te produceren tot een lengte van maar liefst 8 meter!

De kleurmogelijkheden zijn breed, de Rabat profielplaat is, onder andere, verkrijgbaar met een houtnerfstructuur waarmee de authentieke look nog meer versterkt wordt. Uniek is de mogelijkheid om dit houtnerfmotief te leveren in de kleur Black Matt.

Toepassing van deze Rabat profielplaat zorgt ervoor dat uw bouwproject een prachtige authentieke uitstraling krijgt. Het grote voordeel is dat deze gevelbekleding onderhoudsarm is door het duurzaam gecoat staal.

Voordelen FALK Rabat 500:

Lees meer over de FALK Rabat

Beste bezoeker, fijn dat u belangstelling heeft voor onze website. Vandaag is het zondag. Wij beschouwen deze dag vanuit een christelijke levensovertuiging als rustdag.

Op zondag ondernemen wij geen zakelijke activiteiten en daarom is onze website ook gesloten.
Niettemin begroeten wij u graag op alle andere dagen van de week, bel ons gerust! Goede zondag toegewenst en tot ziens! Het FALK Team.

W W

Stel uw vragen

Maandag om 07:30 zijn wij weer bereikbaar: