Nieuws

FALK opent productielocatie in Noord-Amerika

FALK opent derde productielocatie sandwichpanelen in Noord-Amerika.

FALK Bouwsystemen is producent en leverancier van sandwichpanelen in Nederland. Het innovatieve bouwproduct heeft de afgelopen jaren een flinke opmars gemaakt in Nederland en Europa. Met twee productielijnen in Nederland en jaarlijks miljoenen vierkante meters sandwichpaneel behoort FALK tot de marktleiders.

De afgelopen jaren is er onderzoek gedaan naar de mogelijkheden van productie van sandwichpanelen in Noord-Amerika. Ook in deze landen zien we dezelfde voordelen van sandwichpanelen als in Nederland, namelijk een enorme tijdswinst voor bouwbedrijven.

Nieuwbouw FALK in Grand Rapids
Het onderzoek heeft ertoe geleid dat FALK in de tweede helft van 2019 zal starten met de bouw van nieuwe productielocatie in Michigan – Grand Rapids (Noord-Amerika). Enkele medewerkers van FALK emigreren naar de Verenigde Staten om de bouw van de productielijn en de start van FALK Panel in Amerika vloeiend te laten verlopen. Daarnaast zijn er ook nog verschillende vacatures voor Nederlandse mensen met een achtergrond in de dak- en gevelbouw voor de opbouw van het Amerikaanse bedrijf.

Bezoek ambassadeur
In het kader van de internationalisering van FALK ontvingen we maandag 6 mei jl. de Amerikaanse ambassadeur Pete Hoekstra tijdens zijn werkbezoek bij FALK Bouwsystemen in Ede. Na ontvangst met een speciaal gebakje werden de onderlinge relaties verstevigd. We stonden stil bij de economische kansen en ontwikkelingen in de Verenigde Staten.

W W

Stel uw vragen

Maandag om 07:30 zijn wij weer bereikbaar: