Nieuws

FALK op RMV Hardenberg en Gorinchem

FALK op RMV Hardenberg en Gorinchem

Ook dit jaar is FALK Bouwsystemen weer aanwezig op de RMV in Hardenberg en Gorinchem. De Rundvee en Mechanisatie Vakdagen worden georganiseerd in de Evenementenhal in Hardenberg en Gorinchem. Op beide beurzen presenteert FALK een duurzame vervanger voor asbestdaken. Kom langs en laat u informeren.

FALK op de RMV in Evenementenhal Hardenberg en Gorinchem.
Dinsdag 30 oktober t/m donderdag 1 november is FALK aanwezig op de Rundvee Mechanisatie Vakdagen in Hardenberg. Ook staat FALK van dinsdag 27 november t/m donderdag 29 november 2018 op de beurs RMV in Gorinchem. Dit jaar staat de beurs voor FALK in het teken van brandveiligheid en asbest. Brandveiligheid is een belangrijk item in de agrarische sector door de oplaaiende discussies rondom enkele stalbranden vorig jaar. FALK zet zich in om het bewustzijn van brandveiligheid in de agrarische sector te verhogen. De sandwichpanelen van FALK bieden een praktische oplossing voor dak- en gevelbekleding die voldoen aan de gestelde brandeisen in de een stal. Ook asbest blijft een belangrijk thema. De gestelde doelstelling van de overheid komt dichterbij. Hoe kunt u van uw asbestdak eenvoudig een geïsoleerd dak maken wat ook nog geschikt is als drager van zonnepanelen? Daarover informeren wij u graag. 

Nieuwsgierig geworden? 
Vraag gratis kaarten aan door een e-mail te sturen naar marketing@falkbouwsystemen.nl en breng FALK een bezoek. Vergeet hierbij niet te vermelden om welke beurs het gaat (Hardenberg of Gorinchem) en hoeveel kaarten u wenst.

 

Stuur een bericht

(0318) 670 670

Vraag offerte aan