Nieuws

FALK is trots op de Nederlandse boeren

FALK is trots op de Nederlandse boeren

Iedere dag staan onze boeren klaar voor Nederland én omstreken om veilig, vers en gezond voedsel te produceren. Kwaliteit en duurzaamheid staan hierbij hoog in het vaandel. Dit wordt internationaal vol bewondering gevolgd; niet voor niets!

Onze boeren zijn dagelijks vol passie bezig met hun dieren en/of land en vervullen hiermee een belangrijke rol in onze maatschappij. Mannen, vrouwen en hele gezinnen die dagelijks keihard werken aan een vers en gezond eindproduct met een verantwoorde herkomst. Naast voedsel voorzien onze boeren ons met miljoenen zonnepanelen ook van groene energie.

We hopen dat onze regering het nut en de noodzaak van een gezonde agrarische sector inziet en hiernaar handelt, zodat er weer toekomstperspectief ontstaat voor iedere boer!

Stuur een bericht

(0318) 670 670

Vraag offerte aan


Beste bezoeker, fijn dat u belangstelling heeft voor onze website. Vandaag is het zondag. Wij beschouwen deze dag vanuit een christelijke levensovertuiging als rustdag.

Op zondag ondernemen wij geen zakelijke activiteiten en daarom is onze website ook gesloten.
Niettemin begroeten wij u graag op alle andere dagen van de week, bel ons gerust! Goede zondag toegewenst en tot ziens! Het FALK Team.