Onze groothandel gaat verder onder een nieuwe naam: MontageMarkt

Het is alweer 6 jaar geleden dat FALK Handel werd opgericht. In de afgelopen jaren is FALK Handel uitgegroeid tot een regionale groothandel in dak- en gevelbeplating en alle bijbehorende accessoires.

Om de klanten nog beter van dienst te kunnen zijn, openen we vanaf 1 maart een aantal nieuwe vestigingen in Nederland. Ook zullen we verdergaan onder een andere naam: MontageMarkt. Een vertrouwd concept, vertrouwde gezichten en een vertrouwd assortiment in een ander jasje. Vanaf 1 maart kunt u terecht bij MontageMarkt Ede, MontageMarkt Grou en MontageMarkt Waalwijk.

'Alle gemak voor gevel en dak'
Zo luidt de slogan van MontageMarkt. Onder dit motto zullen de deelnemende bedrijven de klanten slagvaardig van dienst zijn. U kunt terecht voor een breed assortiment aan sandwichpanelen en alle bijbehorende accessoires. Denk hierbij aan zetwerk, profielplaten, warmdakplaten, kouddakplaten, bevestigingsmaterialen, lichtoplossingen, deuren, afdichting, isolatiemateriaal, (montage)gereedschappen, etc. Bij onze drie vestigingen kunt u een groot gedeelte van het assortiment uit voorraad verkrijgen. Daarnaast voorzien onze adviseurs u graag van een passend advies en bestaat de mogelijkheid om de panelen op maat aan u te leveren.

Bestel uw panelen en accessoires eenvoudig en snel op www.montagemarkt.nl 

MontageMarkt® is een initiatief van FALK Bouwsystemen® .

W W

Stel uw vragen

We zijn vandaag geopend vanaf 07:30