Nieuws

FALK Gebroken wit voorkomt kleurverschil

Introductie FALK Gebroken Wit

FALK Bouwsystemen bekent kleur. De binnenzijde van onze panelen is het visitekaartje voor iedere bezoeker van het gebouw. Deze binnenplaat wordt voorzien van een standaard kleur: FALK Gebroken Wit. We bieden hiermee klanten en eindgebruikers de zekerheid dat al onze panelen dezelfde kleur hebben aan de binnenzijde.

Voorkom kleurverschil!
RAL9002, favoriet als het gaat om de binnenzijde van een gebouw. De kleur is helder, fris en niet zo besmettelijk. De praktijk heeft echter uitgewezen dat RAL9002 bij benadering niet altijd dezelfde kleureigenschappen heeft. Dit heeft te maken met laagdikte, glansgraad, etc. Door deze afwijkingen kunnen er kleurverschillen ontstaan binnen een gebouw. Vervelend, vooral voor de eindgebruiker!

Om dit te voorkomen introduceert FALK de kleur FALK Gebroken Wit. Een vastgestelde kleur die wij altijd aan de binnenzijde van onze panelen toepassen. Handig, want zo weet iedereen welke kleur wij gebruiken. De overige details van een gebouw kunnen nu dus eenvoudig afgestemd worden op deze kleur. 

Kleurmonster
FALK heeft kleurmonsters beschikbaar van de nieuwe kleur. Indien gewenst sturen we deze graag op. Vul het contactformlier op deze pagina in en wij sturen de samples naar u toe.

We hopen met de invoering van FALK Gebroken Wit in de toekomst te voorkomen dat u en wij vragen krijgen over kleurverschillen aan de binnenzijde van een gebouw.

Beste bezoeker, fijn dat u belangstelling heeft voor onze website. Vandaag is het zondag. Wij beschouwen deze dag vanuit een christelijke levensovertuiging als rustdag.

Op zondag ondernemen wij geen zakelijke activiteiten en daarom is onze website ook gesloten.
Niettemin begroeten wij u graag op alle andere dagen van de week, bel ons gerust! Goede zondag toegewenst en tot ziens! Het FALK Team.

W W

Stel uw vragen

Maandag om 07:30 zijn wij weer bereikbaar: