Nieuws

FALK Bouwsystemen, uw partner in 3D bouwen

Revit Families van FALK sandwichpanelen

FALK Bouwsystemen biedt intelligente BIM (Bouw Informatie Model) objecten aan om te gebruiken in Autodesk Revit. Door de objecten in 3D aan te bieden, kunnen klanten al vroegtijdig in een project werken met de daadwerkelijke objecten. Dit bevordert een efficiënt bouwproces.

Met behulp van deze 3D sandwichpanelen kunt u moeiteloos uw BIM projecten uitwerken met FALK. Daarnaast kunt u vanwege de toegevoegde artikelinformatie eenvoudig de juiste materiaalspecificaties selecteren en toepassen. Met behulp van de geïntegreerde stuklijst kunt u de sandwichpanelen eenvoudig op maat bestellen bij FALK.

De Revit Families van FALK worden regelmatig voorzien van updates. We vragen u dan ook om voorafgaand aan een nieuw project even de meest recente families te downloaden van onze website.

Download de Revit Families

Beste bezoeker, fijn dat u belangstelling heeft voor onze website. Vandaag is het zondag. Wij beschouwen deze dag vanuit een christelijke levensovertuiging als rustdag.

Op zondag ondernemen wij geen zakelijke activiteiten en daarom is onze website ook gesloten.
Niettemin begroeten wij u graag op alle andere dagen van de week, bel ons gerust! Goede zondag toegewenst en tot ziens! Het FALK Team.

W W

Stel uw vragen

Maandag om 07:30 zijn wij weer bereikbaar: