Nieuws

FALK aanwezig op Dutch Poultry Expo!

FALK aanwezig op Dutch Poultry Expo!

De nieuwe beurs voor de pluimveehouderij. FALK is aanwezig met een breed assortiment aan sandwichpanelen voor dak- en gevelafwerking van kippenstallen. Bezoek ons in Hardenberg.

19 en 20 maart 2019
FALK is dinsdag en woensdag, 19 en 20 maart, aanwezig op stand 483 in hal 4. FALK zet wederom in op duurzaamheid en wel het saneren van asbestdaken. De Nederlands overheid wil dat na 2024 alle asbestdaken zijn vervangen. Een enorme uitdaging gezien de grote hoeveelheid asbestdaken die nog moeten worden gesaneerd. FALK biedt u producten voor een succesvolle renovatie van uw dak. Sandwichpanelen met hoge isolatiewaarden en verkrijgbaar in de hoogste kwaliteit coating

Premiére vakevents
De Landbouwdagen Intensieve Veehouderij (LIV) zijn omgevormd tot nationale vakevents die gericht zijn op één sector. Dit jaar zijn er de Dutch Poultry Expo in Hardenberg en de Dutch Pork Expo in Venray. Op beide evenementen hoopt FALK aanwezig te zijn. Graag ontvangen wij u op onze stand om u te informeren over onze oplossingen voor het isoleren, afwerken en vormgeven van uw dak en gevels.

Entreekaarten Dutch Poultry Expo
Voor entreebewijzen kunt u zich hier aanmelden. Door u aan te melden krijgt u gratis toegang tot de Dutch Poultry Expo inclusief een geheel verzorgde catering en gratis parkeren.

W W

Stel uw vragen

We zijn vandaag geopend vanaf 07:30