Deelname FALK aan de Land- en Tuindbouwbeurs Oost Nederland

Van 26 tot en met 28 juni 2019 wordt de Land- en Tuinbouwbeurs Oost Nederland weer georganiseerd. FALK is één van de standhouders op de beurs.

De Land- en Tuindbouwbeurs Oost-Nederland omschrijft zichzelf als de meest volledige vakbeurs voor mechanisatie, akkerbouw, rundveehouderij, intensieve veehouderij, volle grondteelt, schapen- en geitenhouderij, bosbouw en groentechniek. De beurs biedt niet alleen noviteiten maar bruist ook van activiteiten en demonstraties.

Vrijkaarten
FALK neemt deel aan de beurs om de agrariërs met bouw- of renovatieplannen kennis te laten maken met onze geïsoleerde panelen. Bezoek ons op standnummer 278. Mocht u vrijkaarten wensen voor de beurs, neem gerust contact met ons op via marketing@falkbouwsystemen.nl. Locatie beurs: De Mariahoeve, afslag 25 bij Bathmen. Het adres is Oxersteeg 21, 7438 MC Deventer (OV). Openingstijden 13.00 - 21.30 uur. Meer informatie over de beurs is te vinden op www.landentuinbouwbeurs.nl.

Beste bezoeker, fijn dat u belangstelling heeft voor onze website. Vandaag is het zondag. Wij beschouwen deze dag vanuit een christelijke levensovertuiging als rustdag.

Op zondag ondernemen wij geen zakelijke activiteiten en daarom is onze website ook gesloten.
Niettemin begroeten wij u graag op alle andere dagen van de week, bel ons gerust! Goede zondag toegewenst en tot ziens! Het FALK Team.

W W

Stel uw vragen

Maandag om 07:30 zijn wij weer bereikbaar: