FALK 15 jaar

Een mooie mijlpaal om bij stil te staan. Wat begon als droom om zelf sandwichpanelen te maken, is uitgegroeid tot een werkelijkheid vol ambitie. Ons 15-jarige jubileum willen we niet ongemerkt voorbij laten gaan. Daarom organiseren we komende oktober twee open dagen!

Relatiedag
Elke dag opnieuw bouwen we samen met onze klanten aan ambities. We zijn hen dankbaar voor de goede samenwerking in de afgelopen jaren. Daarom organiseert FALK op vrijdag 14 oktober een relatiedag.

Tijdens deze dag presenteren wij onze relaties op spectaculaire wijze '15 jaar FALK in vogelvlucht'. Daarnaast dagen we onze relaties uit met een heuse truckpullwedstrijd.
Relaties hebben hiervoor reeds een uitnodiging ontvangen.

Aanmelden relatiedag

Open dag
Op zaterdag 15 oktober opent FALK zijn deuren voor een breed publiek. Alle belangstellende zijn van harte welkom tussen 10.00 en 16.00 uur bij ons bedrijf. Onder het genot van een hapje en drankje laten we je ons nieuwe kantoor én de productielijnen zien.

Daarnaast nemen we jullie graag mee in de afgelopen 15 jaar van FALK, ben jij benieuwd naar op welke spectaculaire wijze wij dit willen doen? Kom dan een kijkje nemen op zaterdag 15 oktober. Ook voor de kinderen zijn er allemaal leuke activiteiten georganiseerd. Kortom genoeg te beleven voor jong én oud!

Cadeautip
Mocht u ter gelegenheid van ons jubileum iets willen geven stellen we een financiële bijdrage op prijs. We steunen stichting Mbuma in het herstel van daken van enkele kerken in Zimbabwe. Ook willen we graag enkele lokale zorgboerderijen ondersteunen. Meer informatie over de initiatieven kunt u lezen via onderstaande button.

Cadeautip

We kijken ernaar uit om ons jubileum met jullie te vieren. Ben jij erbij?

Groet,
TEAM FALK

Beste bezoeker, fijn dat u belangstelling heeft voor onze website. Vandaag is het zondag. Wij beschouwen deze dag vanuit een christelijke levensovertuiging als rustdag.

Op zondag ondernemen wij geen zakelijke activiteiten en daarom is onze website ook gesloten.
Niettemin begroeten wij u graag op alle andere dagen van de week, bel ons gerust! Goede zondag toegewenst en tot ziens! Het FALK Team.

W W

Stel uw vragen

Maandag om 07:30 zijn wij weer bereikbaar: