Nieuws

FALK 1170 nu ook in kerndikte 60 mm beschikbaar

FALK 1170 nu ook in kerndikte 60 mm beschikbaar

FALK heeft al sinds de eerste dag van zijn bestaan het scheidingswandpaneel FALK 1170 WZ in het assortiment. Een populair sandwichpaneel, meestal toegepast als scheidingswand. Daarnaast is het paneel ook bruikbaar als plafondplaat of als buitengevel. Voorheen was de 1170 WZ alleen verkrijgbaar in kerndikte 40 mm.

Investering in dikker wandpaneel.
Vanaf nu is de FALK 1170 WZ verkrijgbaar met een kerndikte van 60 mm. Enkele klanten gaven aan behoefte te hebben aan hetzelfde wandpaneel maar dan met een hogere isolatiewaarde zodat het paneel nog veelzijdiger toepasbaar is. FALK heeft recent de productielijn geschikt gemaakt om een dikker 1170 WZ paneel te kunnen produceren. 

Voordelen voor u zijn:

Het FALK 1170 WZ Wandpaneel
Een populair paneel. Het wandpaneel is verkrijgbaar in veel verschillende kleuren en is zowel horizontaal als verticaal te monteren. De werkende breedte van het wandpaneel is 1170 mm en daarmee is dit het breedste paneel wat FALK in productie heeft. De buitenzijde van de FALK 1170 WZ is te profileren met een maxi-, micro- of boxliniering.

Vraag vrijblijvend een offerte aan voor de FALK 1170 WZ

Stuur een bericht

(0318) 670 670

Vraag offerte aan


Beste bezoeker, fijn dat u belangstelling heeft voor onze website. Vandaag is het zondag. Wij beschouwen deze dag vanuit een christelijke levensovertuiging als rustdag.

Op zondag ondernemen wij geen zakelijke activiteiten en daarom is onze website ook gesloten.
Niettemin begroeten wij u graag op alle andere dagen van de week, bel ons gerust! Goede zondag toegewenst en tot ziens! Het FALK Team.