Nieuw directieteam voor FALK

img

Gepubliceerd op

Arie van Ravenhorst, Dennis Jordaan, Egbert van Laar en Welmer van Vessem zijn per 1 januari 2019 benoemd tot het nieuwe directieteam van FALK. Zij worden de opvolgers van de huidige directeur Peter Hoekman.

Na de oprichting in 2007 heeft FALK zich in 10 jaar tijd ontwikkeld tot een marktspeler in binnen- en buitenland. Binnen FALK zijn 130 medewerkers actief en er is in 2018 een jaaromzet gerealiseerd van ruim 100 miljoen. Om de continuïteit te waarborgen en verdere groei mogelijk te maken heeft Peter Hoekman besloten het stokje over te dragen aan een directie van meerdere personen van de volgende generatie.

Het nieuwe directieteam van FALK komt vanuit de organisatie en heeft de afgelopen jaren al meegedraaid in de dagelijkse leiding van FALK. Een jong en hecht team dat FALK nog meer innovatiekracht zal geven. Arie van Ravenhorst zal verantwoordelijk zijn voor de logistiek, Dennis Jordaan voor de commercie, Egbert van Laar voor de financiën en Welmer van Vessem wordt verantwoordelijk voor beide productielijnen.

Peter Hoekman blijft op projectniveau betrokken bij FALK en zal zijn kennis en ervaring delen met de organisatie en het nieuwe team. Op deze manier zal de overgang soepel verlopen zodat FALK samen met zijn klanten verder kan bouwen aan de toekomst!

Laatste nieuws