Colorcoat Compass

Gefundeerde kleurkeuze op basis van beschikbaarheid, uitvoerbaarheid en garantieniveau via het digitale kleurmatchsysteem Colorcoat® Compass.

COLORCOAT® COMPASS - INNOVATIEF KLEURNAVIGATIESYSTEEM

Colorcoat® Compass helpt ontwerpers om binnen enkele minuten een kleurkeuze te maken voor hun voorgelakt stalen gebouwbekleding op basis van productkeuze, beschikbaarheid, uitvoerbaarheid en garantieniveau. Vrijwel elk object kan binnen een aantal seconden worden gescand voor een kleurenmatch. Het digitale kleursysteem biedt vervolgens gedetailleerde informatie over elke kleur om vast te stellen of er een exacte match bestaat met de standaard Colorcoat HPS200 Ultra® en Colorcoat Prisma® kleurenreeksen, of een speciale kleur die eerder is afgestemd via de Repertoire® kleur consultancy.

Kenmerken:
- Omvat een zoekfunctie voor RAL-kleuren om snel te zoeken binnen de kleurendatabase via RAL classic, RAL design en British Standard kleurcodes.
- Levert details over de Confidex® Garantie op basis van bouwlocatie, toepassing en kleur.
- Laat complementaire kleuren zien voor aansluiting bij uw kleurselectie.
- Gemakkelijk bestelling van kleurstalen voor alle gekozen kleuren.
- Beschikbaar via de vertegenwoordigers van Tata Steel en de geselecteerde Colorcoat® leveranciers.

Wilt u meer informatie over het Colorcoat® Compass of misschien een afspraak maken met uw lokale vertegenwoordiger om dit nieuwe kleursysteem in werking te zien? Neem dan s.v.p. even contact op met de Colorcoat Connection® helpline via +31 (0)251 492206 of +32 (0)471 200638 of stuur een mailtje naar colorcoat.connectionEU@tatasteel.com.  

Natuurlijk kunt u ook contact opnemen met FALK
info@falkbouwsystemen.nl of bel 0318 670 670.

 

Terug naar nieuwsoverzicht

Stuur een bericht

(0318) 670 670

Vraag offerte aan