FALK behaalt score 'Very Good' bij certificering BES 6001

img

Gepubliceerd op

FALK Bouwsystemen heeft recent het BES 6001 certificaat in ontvangst genomen. Deze Engelse certificeringsmethodiek is ontwikkeld voor leveranciers van bouwmaterialen om de herkomst van de materialen te achterhalen.

 

FALK heeft een ‘Very Good’ gescoord, wat betekent dat in een BREEAM project met FALK sandwichpanelen op het onderdeel MAT 5 in de categorie 'onderbouwde herkomst van materialen' het maximale aantal punten behaald kan worden.

 

BES 6001 is een in Engeland ontwikkelde certificeringsmethodiek die zich richt op ‘Responsible Sourcing’, de onderbouwde herkomst van materialen. In deze norm komen onder andere duurzame inkoop, milieu en veiligheid van FALK én haar toeleveranciers aan bod. Het BES 6001 certificaat is steeds meer van belang bij bouworganisaties en wordt ook vaker als vereiste gezien. FALK is er dan ook erg trots op dit certificaat vanaf heden te kunnen overhandigen.

 

Klik hier om het certificaat te bekijken.

 

Mocht u vragen hebben ten aanzien van BREEAM; FALK heeft een eigen BREEAM-expert die u kan helpen in de keuze van de juiste materialen. Neem gerust contact met ons op via deze pagina of bel met 0318-670670.

Laatste nieuws