Nieuws

FALK behaalt score ‘Very Good’ bij certificering BES 6001

FALK behaalt score ‘Very Good’ bij certificering BES 6001

FALK Bouwsystemen heeft recent het BES 6001 certificaat in ontvangst genomen. Deze Engelse certificeringsmethodiek is ontwikkeld voor leveranciers van bouwmaterialen om de herkomst van de materialen te achterhalen.

FALK heeft een ‘Very Good’ gescoord, wat betekent dat in een BREEAM project met FALK sandwichpanelen op het onderdeel MAT 5 in de categorie 'onderbouwde herkomst van materialen' het maximale aantal punten behaald kan worden.

BES 6001 is een in Engeland ontwikkelde certificeringsmethodiek die zich richt op ‘Responsible Sourcing’, de onderbouwde herkomst van materialen. In deze norm komen onder andere duurzame inkoop, milieu en veiligheid van FALK én haar toeleveranciers aan bod. Het BES 6001 certificaat is steeds meer van belang bij bouworganisaties en wordt ook vaker als vereiste gezien. FALK is er dan ook erg trots op dit certificaat vanaf heden te kunnen overhandigen.

Klik hier om het certificaat te bekijken.

Mocht u vragen hebben ten aanzien van BREEAM; FALK heeft een eigen BREEAM-expert die u kan helpen in de keuze van de juiste materialen. Neem gerust contact met ons op via deze pagina of bel met 0318-670670.

Beste bezoeker, fijn dat u belangstelling heeft voor onze website. Vandaag is het zondag. Wij beschouwen deze dag vanuit een christelijke levensovertuiging als rustdag.

Op zondag ondernemen wij geen zakelijke activiteiten en daarom is onze website ook gesloten.
Niettemin begroeten wij u graag op alle andere dagen van de week, bel ons gerust! Goede zondag toegewenst en tot ziens! Het FALK Team.

W W

Stel uw vragen

Maandag om 07:30 zijn wij weer bereikbaar: