Nieuws

Bezoek FALK op Building Holland 2019

Bezoek FALK op Building Holland 2019

Van 9 tot en met 11 april 2019 vindt de beurs Building Holland plaats in RAI Amsterdam. FALK Bouwsystemen neemt als prominente leverancier van geïsoleerde gevelbekleding deel aan deze beurs. Boek uw gratis toegangskaarten en bezoek FALK op stand 12.33.

Building Holland is hét evenement dat inzicht geeft in actuele trends en ontwikkelingen op het gebied van duurzaam bouwen. Een ambitieus thema waarbinnen innovatie een belangrijke rol speelt. Het programma van Building Holland biedt u veel inspiratie en inzichten waarmee u verder kunt. FALK staat op de Building Holland met het FALK Woondak. Een innovatieve oplossing op het gebied van woningrenovaties. Bezoek FALK en boek uw gratis toegangskaarten via onderstaande link.

Gratis toegangskaarten Building Holland

Beste bezoeker, fijn dat u belangstelling heeft voor onze website. Vandaag is het zondag. Wij beschouwen deze dag vanuit een christelijke levensovertuiging als rustdag.

Op zondag ondernemen wij geen zakelijke activiteiten en daarom is onze website ook gesloten.
Niettemin begroeten wij u graag op alle andere dagen van de week, bel ons gerust! Goede zondag toegewenst en tot ziens! Het FALK Team.

W W

Stel uw vragen

Maandag om 07:30 zijn wij weer bereikbaar: