Advies op maat voor architecten met komst architectenbezoeker

img

Gepubliceerd op

ADVIES OP MAAT VOOR ARCHITECTEN MET KOMST ARCHITECTENBEZOEKER
 

De afgelopen jaren is FALK Bouwsystemen flink gegroeid. Steeds vaker spelen onze producten een hoofdrol in designprojecten. Het is tijd om de toenemende vragen vanuit architecten te beantwoorden met een structurele oplossing. Daarom verwelkomen we een Architect Adviseur binnen ons team.

In toenemende mate ontvangen we vragen om mee te denken bij de materiaalselectie van projecten. Als leverancier is dit een mooie rol. Enerzijds hebben we de kennis van onze materialen en anderzijds hebben we met jaarlijks ruim 4 miljoen vierkante meter aan sandwichpanelen enorm veel ervaring met projecten.

Vragen die we vanuit architecten krijgen variëren van het uitleggen van het fenomeen sandwichpaneel tot het selecteren van een kleur die past bij een specifieke binnentuin. Ook duurzaamheidsvraagstukken bereiken ons vaak, zeker nu we als producent werken met de circulaire CradleCore® isolatiekern. Dit slaat enorm aan bij onze klanten, maar vraagt ook om een gedegen uitleg.

Kennismaken met de Architect Adviseur
Met de komst van de Architect Adviseur halen we een expert in huis die architecten en voorschrijvers kan voorzien van een passend advies, zonder dat hier commerciële druk achter staat. Heeft u een duurzaamheidsvraagstuk of wilt u gewoon eens sparren over de mogelijkheden van onze sandwichpanelen? Neem gerust contact met hem op via marketing@falkbouwsystemen.nl.

Laatste nieuws