Sandwichpanelen met zonnepanelen = Dubbel voordeel met EIA!

De Nederlandse overheid stimuleert duurzaam ondernemen. Eén van de stimuleringsmaatregelen is de Energie-investeringsaftrek (EIA). Met deze fiscale regeling is een deel van de investeringskosten aftrekbaar van je fiscale winst. Concreet betekent dit dat als het bouwproject voldoet aan de eisen die zijn opgesteld in de Energielijst, 45,5% van de investeringskosten kan worden afgetrokken van de fiscale winst. Sandwichpanelen en zonnepanelen staan op deze Energielijst.

Sandwichpanelen worden veelvuldig gebruikt bij het renoveren van daken. Onze EKO panelen hebben een binnenzijde van aluminiumfolie. Het folie is bestand tegen de ammoniakdampen in een stal en vormt daarmee de perfecte toepassing voor (asbest)renovaties. De goede draagkracht van de geïsoleerde gofplaten zorgt ervoor dat ze perfect zijn te combineren met zonnepanelen. Ten opzichte van de traditionele golfplaat heeft het FALK sandwichpaneel veel voordelen:

Hoe gebruik te maken van de Energie-investeringsaftrek?
Om gebruik te maken van de Energie-investeringsaftrek dien je deze binnen drie maanden na het aangaan van de investeringsverplichting aan te vragen bij het RvO. Gemiddeld levert de EIA regeling je maar liefst 11% voordeel op!

Meer informatie EIA

Isoleren = Besparen
Een investering in sandwichpanelen in combinatie met zonnepanelen levert naast de fiscale voordelen uiteraard ook voordelen op in de vorm van lagere energiekosten. Door zonnepanelen te bevestigen op FALK sandwichpanelen combineer je twee duurzame systemen. Profiteer van een goed geïsoleerd dak en minder energiekosten!

Meer weten?
Vraag onderstaand de EIA flyer aan of bezoek onze stand K126 op de RMV Gorinchem.

Flyer Energie-InvesteringsaftrekW W

Stel uw vragen

Maandag om 07:30 zijn wij weer bereikbaar: