Coatings

Hoe belangrijk is een coating voor een sandwichpaneel? Kies uw kleur tussen de HPS, Prisma en FALK Specials coatings.

HPS en Prisma
Bij FALK maken we gebruik van hoogwaardige coatings voor een extra lange levensduur van onze panelen. Standaard kunt u kiezen bij ons tussen Colorcoat HPS 200 Ultra of Colorcoat Prisma. Beiden gemaakt door TATA Steel.

Bekijk hier de kleurenkaart van Colorcoat HPS 200 Ultra 
Bekijk hier de kleurenkaart van Colorcoat Prisma

FALK Specials
Binnen FALK denken wij graag met u mee in slimme oplossingen. Zo hebben wij naast de standaard HPS en Prisma coatings ook een aantal andere coatings voor u geselecteerd. FALK Specials biedt u bijzondere kleuren, namelijk Houtlook, Metallic en Black & White. Deze natuurlijke houtlooks en glanzende metaaltinten geven identiteit aan uw bouwproject. Daarnaast biedt FALK twee aparte coatings aan die beiden beschikken over unieke kenmerken. Met de FALK Black Matt wordt zwart een kleur en de coating FALK Reflective White heeft een duurzaam karakter.

Wanneer FALK Black Matt wordt toegepast op een FALK golfpaneel, lijkt de uitstraling van de coating exact op die van een vezelcement golfplaat. Maar schijn bedriegt, het geheim zit hem namelijk in de kleurvastheid en duurzaamheid. Deze innovaties bieden grote voordelen. De kleur blijft zeer lang behouden. Daarbij hebben algen en mos geen invloed meer op de coating. Afbrokkelende en scheurende platen horen definitief tot het verleden, wel zo veilig. Ook prettig: dankzij de confidex garantie is de coating maar liefst tot 40 jaar gegarandeerd. Ook op de andere kleuren van de Colorcoat coatings kunt u tot 40 jaar garantie krijgen. Bekijk hier de flyer van de FALK Black Matt.

FALK Reflective White is een reflecterende coating die wordt toegepast op binnenzijden van gebouwen, zowel op gevel- als dakpanelen. Doordat deze unieke coating natuurlijk én elektrisch licht versterkt, kan er veel worden bespaard aan energiekosten.

Wilt u de kleur in het echt ervaren? Vraag een demostuk of een kleurstaaltje aan.

Colorcoat en Confidex Garantie
De Confidex garantie is de beste garantie voor coatings op profielplaten en sandwichpanelen. Het overtreft de eisen omtrent kleurbehoud en corrosieweerstand. Deze garantie kan oplopen tot maar liefst 40 jaar! Gun uzelf prachtige kleuren en een jarenlange garantie. Lees meer over de Confidex garantie. 

Inspectie en Onderhoud
Het voorgelakte staal uit het Colorcoat productengamma behoeft geen jaarlijkse uitgebreide inspectie. Toch wordt een periodieke controle door de leverancier, TATA Steel, geadviseerd. Met betrekking tot inspectie en onderhoud heeft TATA Steel een adviesdocument opgesteld om de productprestaties optimaal te houden. 

 

Terug naar FALK Kennis

 

W W

Stel uw vragen

Vandaag bereikbaar tot 17:00