Uw (asbest) dak vervangen?

FALK biedt een compleet assortiment (asbest) dakvervangers. Renoveer uw stal met FALK sandwichpanelen en bespaar gemiddeld 11% door gebruik te maken van de Energie-investeringsaftrek!

Om duurzame renovaties te stimuleren heeft de overheid de Energie-investeringsaftrek (EIA) ingesteld. Met deze fiscale regeling is het mogelijk een deel van de investeringskosten af te trekken van uw fiscale winst.
Dit is mogelijk wanneer uw bouwproject voldoet aan de eisen van regels die opgesteld zijn in de zogenaamde Energielijst. Er komen twee regels uit deze Energielijst in aanmerking voor de EIA als het gaat om de renovatie van uw dak:

In beide gevallen moet de Rc-waarde van het bouwproject met minimaal 2 m²K/W toenemen ten opzichte van de oude situatie.

Asbest komt voor in vele toepassingen. Men schat dat 80% van alle asbest is toegepast in de bouw. Het meeste daarvan in de vorm van asbestcementproducten. Ongeveer 70% van de asbestcement golfplaten zijn toegepast in de agrarische sector. Momenteel werkt de overheid aan nieuwe wetgeving op het gebied van asbest. Mocht hier meer informatie over bekend zijn, dan stellen wij u op de hoogte. Heeft u vragen over financiële zaken m.b.t. deze regeling? Vraag het uw financieel specialist.

Bereken de prijs van uw nieuwe geïsoleerde dak
 

Asbest eraf en sandwichpanelen er op

Sandwichpanelen en profielplaten zijn een goede vervanger voor de asbest golfplaten. Door agricoating op uw sandwichpaneel toe te passen is deze uitstekend bestand tegen ammoniakdampen. EKO-elementen zijn eveneens tegen ammoniak dampen opgewassen door de speciale folie aan de onderzijde, bekijk hier de flyer van de 1100 TR 3+ EKO.

Bekijk ons complete assortiment dakpanelen

W W

Stel uw vragen

Vandaag bereikbaar tot 17:30