Downloads

Om het u gemakkelijk te maken, staan alle downloads per categorie verzameld op deze pagina. Bestekteksten en documentatie vindt u beiden op een aparte pagina. 
- Voor alle bestekteksten, klikt u hier 
- Voor alle documentatie, klikt u hier

Technische downloads
Sandwichpanelen voor het dak zijn leverbaar in zowel een linkse- als een rechtse uitvoering. Zo kan de onderlinge zijoverlap van de dakpanelen altijd tegen de heersende windrichting in, gelegd worden. Dit hangt samen met de cutback (CB). Onderstaande downloads helpen u de juiste uitvoering te bestellen.

- Open hier de informatie over het links-/rechtspaneel
- Open hier de informatie over de cutback (CB)

Aansluitingen in de goot en nok worden netjes afgewerkt met standaard FALK profielen: SPAG en SPAN. Voor de goot is het SPAG (Standaard Profiel Afdichting Goot) profiel beschikbaar. Met de SPAG wordt de kopse zijde van een TR, TR 3+ of GL paneel keurig afgewerkt, zodat het schuim niet meer zichtbaar is. Voor de nok is het SPAN (Standaard Profiel Afdichting Nok) profiel beschikbaar. Met het SPAN wordt de ruimte tussen de nokkap en de geprofileerde buitenplaat netjes afgewerkt, zodat foamfillers niet meer zichtbaar zijn en ongedierte niet in het nokdetail kunnen komen. Zowel het SPAN als het SPAG zijn leverbaar in dezelfde coatings en kleuren als de panelen, waardoor een perfecte match ontstaat.

- Open hier informatie over het SPAG en SPAN

 

Bestelformulieren

U kunt hier de bestelformulieren van onze producten downloaden. Met deze formulieren kunt u eenvoudig de door u gewenste producten bestellen en bent u er zeker van dat alle benodigde informatie voor uw bestelling aanwezig is.
Bestelformulier sandwichpanelen
- Bestelformulier zetwerk
- Bestelformulier lichtcassettes


Overige downloads

Alle flyers staan op de flyerpagina, maar daarom willen wij hier alsnog wel het productoverzicht en de kleurkaarten benoemen. Meer informatie over kleuren en coatings vindt u ook bij FALK Kennis Coatings.
- Productoverzicht
- Kleurkaart Colorcoat HPS 200 Ultra
- Kleurkaart Colorcoat Prisma 

Welke voorwaarden gelden er en hoe moet u zelf met de panelen omgaan zodat ze netjes blijven voordat ze op het gebouw zitten? Hiervoor hebben we de opslaginstructies, onderhoudsadviezen en de algemene leveringsvoorwaarden.
- Opslaginstructies
- Onderhoudsadvies Colorcoat producten
- Informatie en onderhoudsadvies Advantica (Foodsafe) producten
- Algemene leveringsvoorwaarden
Berekening overspanning

 

Stuur een bericht

(0318) 670 670

Vraag offerte aan