Theorie combineren met praktijk?

Studeer jij bouwkunde, bedrijfskunde of heel iets anders en is het tijd voor een excursie? FALK biedt deze mogelijkheid en nodigt jullie dan ook graag uit! Wij beschikken over een ruimte met presentatiebord en ons personeel geeft jullie met alle plezier een rondleiding door onze fabriek waar sandwichpanelen gemaakt worden.

Hoe zou de excursie eruit kunnen zien? Jullie komen om 10 uur 's ochtends bij FALK en worden ontvangen met koffie/thee. Vervolgens krijg je een presentatie over FALK als bedrijf en demonstreren we je de werking van een sandwichpaneel. Na deze theorie gaan we zien hoe onze dak- en gevelpanelen gemaakt worden. In groepjes zullen we door de fabriek gaan en iedere stap in het productieproces bekijken. Uiteraard is er alle ruimte om eventuele vragen te stellen. Na afloop verzorgt FALK nog een leuke goodieback voor thuis.

Bespreken wat de mogelijkheden zijn? Bel ons op 0318 670 670 of mail naar info@falkbouwsystemen.nl


Beste bezoeker, fijn dat u belangstelling heeft voor onze website. Vandaag is het zondag. Wij beschouwen deze dag vanuit een christelijke levensovertuiging als rustdag.

Op zondag ondernemen wij geen zakelijke activiteiten en daarom is onze website ook gesloten.
Niettemin begroeten wij u graag op alle andere dagen van de week, bel ons gerust! Goede zondag toegewenst en tot ziens! Het FALK Team.

W W

Stel uw vragen

Maandag om 07:30 zijn wij weer bereikbaar: