Nooit te jong om over panelen te leren

Bij FALK willen we iedereen er van jongs af aan bij betrekken. Wij zijn van mening dat je nooit te jong bent om meer over panelen te weten te komen of het aan anderen te vertellen. Hiervoor hebben we jullie een beetje geholpen.

Kleurplaat

Ben je al klaar met je huiswerk en heb je zin om een mooie kleurplaat te maken? Dat begrijpen we! Daarom hebben we speciaal voor jou een super stoere FALK-kleurplaat gemaakt. 

Download de kleurplaat

Bouwplaat

Naast de kleurplaat hebben we voor jullie nog iets leuks om te doen. We hebben een bouwplaat met een super stoere FALK vrachtwagen die je in elkaar kunt zetten. Download de bouwplaat, print het op wat dikker papier en zet deze stoere FALK vrachtwagen in elkaar!

Download de bouwplaat

Spreekbeurt
Ben jij toe aan het geven van een spreekbeurt? Doe deze dan eens over FALK Bouwsystemen. We helpen je hier graag bij en hebben al een hele spreekbeurt voor je klaarstaan! Wil je ook iets in het echt laten zien? Stuur een mail naar marketing@falkbouwsystemen.nl en vertel hoeveel kinderen er in je klas zitten. Wij sturen je dan een doos met voorbeeldstukken en een leuk presentje toe. Download hier de FALK spreekbeurt. Natuurlijk zijn we ook benieuwd naar hoe het gegaan is! Laat je het ons weten?

Social media
Ben jij dol op stoere vrachtwagens en wil je op de hoogte blijven van FALK? Volg ons op Facebook of Instagram?

Facebook Instagram

 

Beste bezoeker, fijn dat u belangstelling heeft voor onze website. Vandaag is het zondag. Wij beschouwen deze dag vanuit een christelijke levensovertuiging als rustdag.

Op zondag ondernemen wij geen zakelijke activiteiten en daarom is onze website ook gesloten.
Niettemin begroeten wij u graag op alle andere dagen van de week, bel ons gerust! Goede zondag toegewenst en tot ziens! Het FALK Team.

W W

Stel uw vragen

Maandag om 07:30 zijn wij weer bereikbaar: