Nooit te jong om over panelen te leren

Bij FALK willen we iedereen er van jongs af aan bij betrekken. Wij zijn van mening dat je nooit te jong bent om meer over panelen te weten te komen of het aan anderen te vertellen. Hiervoor hebben we jullie een beetje geholpen.

Kleurplaat

Ben je al klaar met je huiswerk en verveel je je? Of mis je gewoon je vriendjes om samen mee te spelen? Dat begrijpen we heel goed. Daarom hebben we speciaal voor jou een super stoere FALK-kleurplaat gemaakt, waar je ook nog eens een prijs mee kunt winnen! Download de FALK-kleurplaat en stuur het naar ons op vóór vrijdag 17 april 2020. Verzend deze gratis naar antwoordnummer: 2139 6710 VA, Ede.

We hebben 4 prijscategorieën, dus vraag gerust aan je zusje, vriendje, buurmeisje of neef of hij of zij ook mee wil doen.

Op 21 april maken wij de prijswinnaars bekend. Succes, we zijn heel benieuwd naar jouw kleurplaat!

Download de kleurplaat


Spreekbeurt
Ben jij toe aan het geven van een spreekbeurt? Doe deze dan eens over FALK Bouwsystemen. We helpen je hier graag bij en hebben al een hele spreekbeurt voor je klaarstaan! Wil je ook iets in het echt laten zien? Stuur een mail naar marketing@falkbouwsystemen.nl en vertel hoeveel kinderen er in je klas zitten. Wij sturen je dan een doos met voorbeeldstukken en een leuk presentje toe. Download hier de FALK spreekbeurt. Natuurlijk zijn we ook benieuwd naar hoe het gegaan is! Laat je het ons weten?

Facebook
Ben jij dol op stoere vrachtwagens? Wil jij op de hoogte blijven van FALK en heb jij al Facebook?

Volg FALK op Facebook

Stuur een bericht

(0318) 670 670

Vraag offerte aan