Uw gebouw, iets persoonlijks toch?

Als vastgoedeigenaar bent u degene die gebruik gaat maken van het gebouw. Hierbij wenst u minimaal omkijk te hebben naar het onderhoud van het vastgoed. Een sandwichpaneel is een duurzaam en onderhoudsarm bouwmateriaal. De panelen van FALK worden geleverd met een coatinggarantie die kan oplopen tot maar liefst 40 jaar.

Deze coating kiest u op basis van de toepassing van het gebouw. Heeft deze een agrarische bestemming? Wordt hier voedsel in bewaard of zelfs verwerkt? Voor iedere toepassing levert FALK een toepasselijke coating. Lees meer over de coatings die FALK u te bieden heeft.

Uw gebouw, uw FALK sandwichpaneel!
Uw gebouw moet iets persoonlijks hebben. Bij FALK heeft u eindeloos veel mogelijkheden in kleur, coatings, profilering, isolatiedikte en brandwerendheid. Bepaal zelf de uitstraling en de eigenschappen van uw gebouw. FALK realiseert het perfecte sandwichpaneel, speciaal voor u. 

Bereken de prijs van uw project in de offerteconfigurator

Wat is een sandwichpaneel en hoe wordt deze gemaakt?
Een sandwichpaneel is een bouwmateriaal waarmee bescherming en isolatie in 1 product gecombineerd worden. Het product bestaat uit 3 lagen; een stalen buitenplaat met profilering, een laag isolerend schuim en een stalen binnenplaat. Bekijk onderstaande video hoe een sandwichpaneel tot stand komt.

W W

Stel uw vragen

Maandag om 07:30 zijn wij weer bereikbaar: