Designpanelen voor Architecten

Als architect bent u bepalend voor de identiteit van een gebouw. Deze identiteit wordt voor een groot gedeelte bepaald door de keuze van het bouwmateriaal. FALK levert een breed scala aan design sandwichpanelen waarvan u zelf variabelen als isolatiewaarde, kleur, materiaal, profilering en duurzaamheid kunt bepalen.

Een sandwichpaneel is een bouwmateriaal waarmee bescherming en isolatie in één product gecombineerd wordt. Het product bestaat uit 3 lagen; een stalen buitenplaat met profilering, een laag isolerend schuim en een stalen binnenplaat. De profilering aan de buitenzijde bepaalt het aanzien van een gebouw. In ruim 60 kleuren leverbaar, maakt u voor ieder gebouw een eigen design.

Texturen, REVIT families, DWG bestanden nodig?

3D Bouwen met FALK - Download bestanden

FALK geïsoleerde designpanelen
Al 10 jaar maakt en levert FALK Bouwsystemen geïsoleerde dak- en gevelpanelen. Bouwoplossingen met een hoge isolatiewaarde, een hoge brandklasse. FALK voorziet architecten van veel flexibiliteit in creatie door het brede scala aan mogelijkheden in kleur en profileringen. Bekijk de panelen die FALK u te bieden heeft op onze productpagina. Tevens biedt FALK veel daglichtoplossingen en al de overige accessoires om een gebouw netjes af te werken. Wij helpen u graag!

BREEAM Punten scoren met de FALK Palletservice
Alle panelen van FALK Bouwsystemen worden verpakt op EPS-pallets in strekfolie. Om rommel en afval op de bouwplaats te voorkomen, komt de FALK Palletservice deze pallets weer ophalen. Klik hier voor meer informatie over de FALK Palletservice.

Overpanningstabellen FALK Sandwichpanelen.
Vraag hier de overspanningstabellen op voor het FALK product dat u wenst.

 

Stuur een bericht

(0318) 670 670

Vraag offerte aan