Designpanelen voor Architecten

Als architect bent u bepalend voor de identiteit van een gebouw. Deze identiteit wordt voor een groot gedeelte bepaald door de keuze van het bouwmateriaal. FALK levert een breed scala aan design sandwichpanelen waarvan u zelf variabelen als isolatiewaarde, kleur, materiaal, profilering en duurzaamheid kunt bepalen.

Een sandwichpaneel is een bouwmateriaal waarmee bescherming en isolatie in één product gecombineerd wordt. Het product bestaat uit 3 lagen; een stalen buitenplaat met profilering, een laag isolerend schuim en een stalen binnenplaat. De profilering aan de buitenzijde bepaalt het aanzien van een gebouw. In ruim 60 kleuren leverbaar, maakt u voor ieder gebouw een eigen design.

DWG bestanden nodig voor uw CAD tekeningen? 

Vraag uw DWG bestanden aan

FALK geïsoleerde designpanelen
Al 10 jaar maakt en levert FALK Bouwsystemen geïsoleerde dak- en gevelpanelen. Bouwoplossingen met een hoge isolatiewaarde, een hoge brandklasse en zeer duurzaam dankzij de toepassing van FIBON® schuimoplossingen. FALK voorziet architecten van veel flexibiliteit in creatie door het brede scala aan mogelijkheden in kleur en profileringen. Bekijk de panelen die FALK u te bieden heeft op onze productpagina. Tevens biedt FALK veel daglichtoplossingen en al de overige accessoires om een gebouw netjes af te werken. Wij helpen u graag!

BREEAM Punten scoren met de FALK Palletservice
Alle panelen van FALK Bouwsystemen worden verpakt op EPS-pallets in strekfolie. Om rommel en afval op de bouwplaats te voorkomen, komt de FALK Palletservice deze pallets weer ophalen. Klik hier voor meer informatie over de FALK Palletservice.

Overpanningstabellen FALK Sandwichpanelen.
Vraag hier de overspanningstabellen op voor het FALK product dat u wenst.

 

Stuur een bericht

(0318) 670 670

Vraag offerte aan


Beste bezoeker, fijn dat u belangstelling heeft voor onze website. Vandaag is het zondag. Wij beschouwen deze dag vanuit een christelijke levensovertuiging als rustdag.

Op zondag ondernemen wij geen zakelijke activiteiten en daarom is onze website ook gesloten.
Niettemin begroeten wij u graag op alle andere dagen van de week, bel ons gerust! Goede zondag toegewenst en tot ziens! Het FALK Team.