CradleCore - Circulaire sandwichpanelen van FALK

Voordelen CradleCore® isolatiekern

Met de introductie van het circulaire sandwichpaneel neemt FALK afscheid van een periode waarin de kostbare grondstoffen in sandwichpanelen aan het einde van de levenscyclus verbrand werden. De sandwichpanelen met een CradleCore® isolatiekern worden aan het einde van hun levensduur namelijk gerecycled door ons zusterbedrijf InSus in Duiven.

Naast de wetenschap dat uw FALK panelen met circulaire CradleCore® isolatiekern gerecycled worden, levert dit ook enkele financiële voordelen op. Zo hebben onze CradleCore® panelen een extreem lage schaduwprijs, wat ten goede komt aan de milieuimpact van uw gebouw.

Meerwaarde CradleCore® isolatiekern

Standaard worden de FALK panelen met CradleCore® isolatiekern geleverd met een terugnamegarantie. Deze verklaring geeft aan dat het paneel volledig circulair is en alle gebruikte grondstoffen weer kunnen worden hergebruikt. Optioneel kan gekozen worden voor een terugkoopgarantie. Zo blijft de kostbare grondstof ook beschikbaar voor de volgende generaties.

FALK, lokaal bouwen met kwaliteit

De achterliggende jaren heeft FALK al veel geïnvesteerd in een duurzame wijze van productie. We hebben duurzame productielocaties en kopen onze grondstoffen bij milieubewuste leveranciers. Omdat onze fabriek is gevestigd in Ede, het hart van Nederland, zijn de bouwlocaties altijd in de buurt. Onze panelen hoeven dus niet de halve wereld over te reizen om hier te worden toegepast. Daarnaast beschikt FALK over verschillende certificaten omtrent de kwaliteit van onze sandwichpanelen. Denk hierbij aan

Stuur een bericht

(0318) 670 670

Vraag offerte aan