Inloopochtend CradleCore®

De afgelopen periode hebben we regelmatig informatie gedeeld over onze sandwichpanelen met CradleCore®. Onze panelen met deze circulaire isolatiekern bieden veel voordelen voor uw en onze klanten. Inmiddels zijn de eerste orders al uitgeleverd.

We hebben veel vragen vanuit u ontvangen en willen graag een informatieochtend organiseren waarin we u meenemen in het verhaal achter CradleCore®. Daarnaast willen we uitgebreid stilstaan bij de toegevoegde waarde van CradleCore® voor uw klant. Er valt namelijk een enorme winst te behalen in de Milieuprestatie van het Gebouw, met alle voordelen van dien.

Helaas gooien de recente ontwikkelingen rondom het coronavirus roet in onze plannen om een informatieochtend te organiseren. Toch willen we graag weten wie er meer informatie wil ontvangen. Dan proberen we zodra de richtlijnen dit toelaten één of meerdere momenten te plannen waarop we de informatie zullen verstrekken. Nadere informatie volgt dus.

Beste bezoeker, fijn dat u belangstelling heeft voor onze website. Vandaag is het zondag. Wij beschouwen deze dag vanuit een christelijke levensovertuiging als rustdag.

Op zondag ondernemen wij geen zakelijke activiteiten en daarom is onze website ook gesloten.
Niettemin begroeten wij u graag op alle andere dagen van de week, bel ons gerust! Goede zondag toegewenst en tot ziens! Het FALK Team.

W W

Stel uw vragen

Maandag om 07:30 zijn wij weer bereikbaar: