CradleCore - Circulaire sandwichpanelen van FALK

FALK introduceert het eerste circulaire sandwichpaneel ter wereld

Het eerste circulaire sandwichpaneel ter wereld is een feit: FALK introduceert CradleCore®, een 100% recyclebare PIR isolatiekern!

Vanuit de filosofie dat onze aarde geen onuitputtelijke bron van grondstoffen is, heeft FALK Bouwsystemen samen met InSus de achterliggende jaren veel geïnvesteerd in het circulair maken van sandwichpanelen. Met succes. Het eerste circulaire sandwichpaneel ter wereld is een feit.

FALK Bouwsystemen lanceert het eerste sandwichpaneel met een circulaire isolatiekern. Deze unieke kern draagt de naam CradleCore® en is vanaf nu verkrijgbaar bij FALK. De sandwichpanelen met CradleCore® worden standaard geleverd met een circulariteitsverklaring in de vorm van een terugnamegarantie of indien gewenst zelfs met een terugkoopgarantie. Door te werken met CradleCore® isolatieschuim profiteert u van een zeer lage schaduwprijs, wat ten gunste komt van de milieuprestatie van uw gebouw.

Na de levensduur van het gebouw kunnen de CradleCore® sandwichpanelen van FALK voor recycling worden ingeleverd bij de fabriek van InSus in Duiven waar deze verwerkt worden tot nieuwe bouwproducten.

Circulaire sandwichpanelen

CradleCore® is de recyclebare isolatiekern van FALK Bouwsystemen. Met deze  isolerende kern die volledig gerecycled kan worden, bent u zeker van een extreem lage milieuimpact van uw geïsoleerde gebouwschil. Een keuze voor FALK panelen met CradleCore® isolatiekern is kiezen voor een tweede leven van de PIR isolatiekern. Zo heeft u een perfect geïsoleerd gebouw en zorgen wij voor de rest. Dát is FALK!

 

Vraag meer informatie aan

image

Circulair bouwen met FALK

image

De voordelen van CradleCore®

Bekijk ze hier

image

3D Bouwen met circulaire sandwichpanelen

Ga naar de tekenbestanden

Stuur een bericht

(0318) 670 670

Vraag offerte aan