Zomervakantie met FALK

Zomervakantie met FALK

Yes het is zomervakantie!!! En nu? Voor het geval je je gaat vervelen of om dat juist te voorkomen, hebben wij een aantal leuke dingen voor je op een rijtje gezet:

1. Klusjesdag
Wanneer je niet weet wat te doen in de zomervakantie, is dit hét moment om daarmee te beginnen. Normaal gesproken heb je geen tijd voor die kleine uitstelklusjes, maar nu heb je dat dus wel. Weet je zo even niks te bedenken? Vraag het je vrouw, zij denkt vast graag met je mee!

Heb je zin om iets nieuws aan te pakken, zoals bijvoorbeeld een veranda, overkapping of tuinhuisje? Ga eens langs bij MontageMarkt Ede, Waalwijk of Grou. Hier kun je inspiratie opdoen in de showroom en krijg je persoonlijk advies voor jouw bouwproject. Zij hebben naast panelen voor dak, wand en gevel ook een ruim assortiment aan gereedschap, schroeven en afdichtingsmateriaal. 

2. FALK kleurplaat of poster
Vind je (of iemand die je kent) FALK net zo stoer als wij? Kom langs voor een mooie FALK poster of download een kleurplaat, zodat je deze aan de muur kunt hangen.

3. Kamperen in eigen tuin
Waarom hele einden rijden om te kamperen als het ook gewoon in je achtertuin kan? Zet lekker thuis -waar de koelkast om de hoek staat en je lekker kunt douchen- de tent op. Hier horen natuurlijk wel sterke zaklamp-verhalen bij!
Toch niet zo'n fan van de tent? Ga dan op avontuur in Safaripark Beekse Bergen, waar je kunt overnachten in een luxe lodge met een mooi FALK dak.  

4. Rij een keer over de A12 en bekijk hoe één van onze projecten vorm krijgt
Het prachtige pand van DelektroJumbo is hard in aanbouw en begint steeds meer vorm te krijgen. Dit nieuwe pand wordt gebouwd bij de Jennerstraat in Ede, langs de A12.

5. Bekijk onze bedrijfsfilm:

6. Maak de meest originele vakantiefoto!
Heb jij een hele gave vakantiefoto? Stuur hem naar marketing@falkbouwsystemen.nl en maak kans op een mooie prijs! En nee, je bent hier zeker niet te oud voor ;).

7. FALK vrachtwagens kiek’n
Heb je zin om even een dagje écht te relaxen en van het zonnetje te genieten? Zoek een mooi plekje met uitzicht op de snelweg (meeste kans langs de A30 en A12) en check alle FALK vrachtwagens die langs komen rijden. Mooi man!
Hoeveel heb je er gezien? Wij zijn wel benieuwd.

8. Spot een FALK project
Ben je niet zo’n vrachtwagengekkie of heb je er al genoeg gezien? Fiets of rij eens een rondje langs een aantal van onze projecten

9. Een lekker Italiaans ijsje bij onze lievelingstent Bernardo's
Ga met onderstaande bon (of laat deze zien op je mobiel) naar Bernardo's en bestel een ijsje naar keuze, het toefje slagroom krijg je van ons! Voor het geval je een beetje moeite hebt met smaken kiezen, op de website kun je iedere dag zien welke smaken ze in de vitrine hebben liggen. Dan kun je de hele weg er naartoe bedenken welke smaak je gaat kiezen.

 Bernardo's is te vinden op Molenstraat 118 in Ede. Eetsmakelijk!


Heb je na al deze activiteiten nog steeds tijd over? Denk dan eens na over een leuke baan bij FALK! We hebben vast wat voor je, kijk eens op www.werkenbijfalk.nl. Een leuke tijdsbesteding en tegelijkertijd nog geld verdienen ook!

W W

Stel uw vragen

We zijn vandaag geopend vanaf 07:30