Uw orders digitaal bij FALK

MijnFALK is de digitale klantomgeving van FALK Bouwsystemen.  Het portaal biedt veel functionaliteit en is in nauwe samenwerking met klanten ontwikkeld. Een digitale oplossing die zichzelf in de praktijk bewezen heeft. Huidige functionaliteiten van MijnFALK zijn:

Vervolg MijnFALK
MijnFALK is opgezet in diverse fasen. Op basis van feedback van klanten zullen we het portaal verder uitbouwen en meer functionaliteiten toevoegen. Stuur dus gerust uw aanbevelingen door naar marketing@falkbouwsystemen.nl. Onze doelstelling is om met MijnFALK een volledige online omgeving te bouwen waarin klanten al de informatie die zij wensen kunnen inzien.

Gebruikmaken van MijnFALK?
Wilt u gebruikmaken van MijnFALK? Dat kan! Neem contact op met uw vaste verkoper of vul onderstaand formulier in en wij nemen spoedig contact met u op.

 

Stuur een bericht

(0318) 670 670

Vraag offerte aan


Beste bezoeker, fijn dat u belangstelling heeft voor onze website. Vandaag is het zondag. Wij beschouwen deze dag vanuit een christelijke levensovertuiging als rustdag.

Op zondag ondernemen wij geen zakelijke activiteiten en daarom is onze website ook gesloten.
Niettemin begroeten wij u graag op alle andere dagen van de week, bel ons gerust! Goede zondag toegewenst en tot ziens! Het FALK Team.