Blogs

5 redenen om te werken bij FALK

5 redenen om te werken bij FALK

Tja, waarom zou je eigenlijk bij FALK willen werken? Wij vertellen het je graag!

1. Slagvaardig
Eén van onze kernwaarden is slagvaardig; niet zomaar een term die op het prikbord hangt, maar ook merkbaar op de werkvloer. Je hebt enthousiaste en gedreven collega's die altijd in zijn voor een praatje of je te hulp schieten als je er even niet uitkomt. Onze communicatie is direct en eindeloos vergaderen zit er bij ons niet in.

2. Sociale aspecten
Veel van onze collega’s geven aan dat de sociale aspecten in het werk zeer bepalend zijn in hun werkplezier. Gelukkig kunnen we beamen dat de meeste collega’s het dan ook goed naar hun zin hebben bij FALK. Dit blijkt namelijk uit een onderzoek onder de FALK werknemers:

3. Ontspannen
Naast hard werken is er ook ruimte om te ontspannen binnen FALK. In de pauzes kun je darten, tafelvoetballen of lekker relaxen op ons dakterras. Elke vrijdagmiddag sluiten we de werkweek af met een gezellige borrel in onze kantine. Eén keer in de maand sluiten we de week met z'n allen af bij onze zagerij (FALK Bewerking), waar de Kippiepan of het ijs niet ontbreekt!

4. Feest bij FALK
Elke zomer sluiten we af met onze Kievitsrun. Verspreid over de hele Kievitsmeent vinden er activiteiten plaats, waarbij teams strijden om de felbegeerde wisselbeker (en een leuke prijs natuurlijk!). We sluiten dit af met een lekker buffet of een barbecue, waarbij het aan niets ontbreekt. In de winter luiden we de kerstvakantie met een overheerlijk buffet waarbij aanhang en kinderen ook welkom zijn. Voor de kinderen is er dan genoeg te doen, zoals een springkussen, koekjes bakken of sminken. Hier wensen we elkaar een fijne vakantie en ontvangt iedereen een mooi kerstpakket.

5. Eten
Als je van eten houdt, zit je bij FALK wel goed. Iedere vrijdag is het bij FALK patatdag, een jarenlange traditie die trouw in stand wordt gehouden. Dit is de rest van de week weer te compenseren met het verse fruit dat we hebben, dus maak je vooral niet dik en neem het er lekker van.

W W

Stel uw vragen

Momenteel zijn we gesloten.