Texturen

Uw BIM project met sandwichpanelen levensecht visualiseren? Dat is mogelijk met de unieke texturen van de materialen van FALK. Kies het gewenste materiaal uit de meer dan 600 mogelijkheden, vul uw gegevens in en pas meteen de FALK materialen toe. Naast de textuur vindt u in het ZIP-bestand een handleiding hoe het materiaal toe te passen in de verschillende tekenapplicaties. Deze texturen zijn ook geschikt voor V-Ray en andere 3D visualisatietools. 

De kleuren en texturen zijn met zeer veel zorg samengesteld en komen bij benadering overeen met de werkelijkheid. Lichtval, weersomstandigheden en andere invloeden kunnen zorgen voor een andere weergave. Vraag indien gewenst een monsterstuk of kleurstaal aan voor de werkelijke kleuren.

U heeft (nog) geen download(s) geselecteerd.

Uw geselecteerde download(s)

Vul alstublieft eenmalig uw gegevens in

Na het invullen van uw gegevens ontvangt u 24 uur toegang tot de database met te downloaden details en kunt u deze direct downloaden en toepassen.

Stuur een bericht

(0318) 670 670

Vraag offerte aan


Beste bezoeker, fijn dat u belangstelling heeft voor onze website. Vandaag is het zondag. Wij beschouwen deze dag vanuit een christelijke levensovertuiging als rustdag.

Op zondag ondernemen wij geen zakelijke activiteiten en daarom is onze website ook gesloten.
Niettemin begroeten wij u graag op alle andere dagen van de week, bel ons gerust! Goede zondag toegewenst en tot ziens! Het FALK Team.