Gift 15 jaar FALK

Ons 15-jarige jubileum vieren we graag met u als relatie. In de uitnodiging deelden we als cadeautip om een gift over te maken voor het goede doel. Geven staat vrij, maar als FALK vinden we het mooi om een gift te geven aan doelen die ons nauw aan het hart liggen. We hebben gekozen om enkele lokale initiatieven te ondersteunen, maar ook een doel wat verder weg ligt...

Mbuma
Onze collega Gerald Exalto (verkoper binnendienst rayon Noord) vertrekt binnenkort voor 3 maanden naar Zimbabwe om daar zijn studie Bedrijfskunde af te ronden. Dit zal hij doen voor Stichting Mbuma. Een christelijke organisatie die als doel heeft geestelijk en medisch zendingswerk te verrichten. Mbuma ondersteunt de Free Presbyterian Church of Scotland in Zimbabwe. Daarmee ondersteunen zij diverse initiatieven, zoals een basisschool, een middelbare school, een weeshuis, een zendingsziekenhuis, diverse gezondheidsklinieken en meerdere kerkgebouwen.

In 2021 heeft er een flinke tropische storm geraasd over Zimbabwe. Deze storm heeft de daken van meerdere gebouwen vernield. De schade aan de daken is nog niet hersteld vanwege geldgebrek. Daarnaast verzamelt Mbuma geld in voor de kapotte truck waarmee goederen van het zendingsziekenhuis naar de stad en andersom vervoerd werden. Door de huidige staat van de truck is dit bijna onmogelijk.

We vinden het mooi om hieraan bij te dragen. Zeker ook omdat het hier om 'daken' gaat, de link met onze producten.

   

Meer informatie over Mbuma kunt u vinden op: www.mbuma.nl.

Zorgboerderijen
Ook zijn er veel lokale doelen die we een warm hart toedragen. We willen graag enkele zorgboerderijen in de regio ondersteunen. Zorgboerderijen vervullen een belangrijke taak in het ondersteunen van mantelzorgers. Cliënten worden er opgevangen, vermaakt en verzorgd. Een zorgboerderij wordt gedragen door veel vrijwilligers en vrienden. Zonder donaties kunnen zij de cliënten niet de mogelijkheden bieden die zo belangrijk zijn bij deze zorggroep. 

We vinden het mooi om de volgende zorgboerderijen een bijdrage te kunnen geven:

Verdeling

        We zullen de totale opbrengst van de giften verdelen over de diverse
        initiatieven. Giften kunnen worden overgemaakt naar ons
        bankrekeningnummer NL75 RABO 0355 7977 12 of via de QR-code.

 

Alvast hartelijk dank voor uw gift!

Beste bezoeker, fijn dat u belangstelling heeft voor onze website. Vandaag is het zondag. Wij beschouwen deze dag vanuit een christelijke levensovertuiging als rustdag.

Op zondag ondernemen wij geen zakelijke activiteiten en daarom is onze website ook gesloten.
Niettemin begroeten wij u graag op alle andere dagen van de week, bel ons gerust! Goede zondag toegewenst en tot ziens! Het FALK Team.

W W

Stel uw vragen

Maandag om 07:30 zijn wij weer bereikbaar: