Uniek nieuw concept: De FALKULATOR!

img

Gepubliceerd op

UNIEK NIEUW CONCEPT: DE FALKULATOR!

FALK Bouwsystemen introduceert dé nieuwe rekentool, waarmee u zelf uw overspanning berekent. De achterliggende jaren ontvingen we zeer veel aanvragen van architecten, klanten en eindgebruikers over de overspanning van onze producten. Iedere vraag werd zorgvuldig in behandeling genomen door onze technisch experts waarna een passend advies werd uitgebracht.

Het achterliggende jaar hebben we onze kennis en ervaring in een rekentool geborgd: De FALKULATOR. Een zeer uniek maar eenvoudig hulpmiddel waarmee u zelf in vijf stappen de overspanning van uw dak, gevel, binnenwand of plafond met een FALK sandwichpaneel berekent. Zo heeft u sneller en eenvoudiger een project specifieke berekening. En onze adviseurs? Die staan uiteraard klaar om u bij te staan, mocht u dit wensen.

Voordelen
Door middel van deze rekentool ontvangt u advies gespecificeerd op uw situatie. U vult de specificaties van het gebouw in, zoals de omgeving waarin het gebouwd wordt, de gewenste overspanning en de afmetingen van het gebouw. Daarnaast kunt u aangeven welk paneel u wenst toe te passen en welke schroeven uw voorkeur hebben. Na het invullen van de gegevens ontvangt u in slechts één klik het advies in uw mailbox. Ook kunt u direct een offerte aanvraag doen voor uw project.

 

De rekentool is ook als app te downloaden. Ga via uw telefoon naar de FALKULATOR, klik op de pop-up en download de app.

Heeft u vragen of komt u er niet helemaal uit, neem dan contact met ons op.

 

Bekijk de FALKULATOR direct

Laatste nieuws