FALK Reflective white

img

Gepubliceerd op

FALK HEEFT VANAF NU EEN SPECIALE COATING BESCHIKBAAR!

In samenwerking met Tata Steel lanceren wij een nieuwe coating: FALK Reflective White. Een coating met een extreem hoge reflectiegraad waarmee lichtbronnen versterkt worden. Hiermee kunt u tot maar liefst 8,9% per jaar aan energiekosten besparen.

De coating heeft een reflectieve werking, waardoor er minder lichtbronnen nodig zijn om gebouwen te verlichten. Door ook nog slim te werken met de toetreding van natuurlijk daglicht, kan er een flinke besparing op energiekosten en CO2-uitstoot gerealiseerd worden. De eerste projecten zijn inmiddels uitgerust met FALK Reflective White.

De FALK Reflective White is een coating die uitermate geschikt is voor de binnenzijde van gebouwen waarbij vocht en vuil geen invloed hebben. Denk aan distributiecentra, scholen, kantoren en andere utiliteitswerken. De coating is zowel geschikt op de binnenzijde van gevels als van daken. Hoe meer deze coating is toegepast binnen een gebouw, hoe groter de lichtopbrengst is.

Op basis van een industriegebouw met een vloeroppervlakte van 4000 m² waarbij het licht 24 uur per dag aanstaat, is de terugverdientijd van deze coating minder dan 1,2 jaar. Ook de CO2-uitstoot daalt met 6-9% per jaar. Een duurzame oplossing in een tijd waarin veel aandacht is voor emissie loze gebouwen.

FALK is erg content met deze toevoeging van de Colorcoat® collectie. De hoge kwaliteit en het duurzame karakter die deze coating biedt, past goed binnen het duurzaamheidsbeleid van FALK.

Laatste nieuws