Pagina - Kennis - Confidex

Product performance guarantee for coatings

Kiezen voor FALK is kiezen voor kwaliteit. FALK koopt zijn staal in bij gerenomeerde staalleveranciers, zoals TATA Steel. In samenwerking met TATA Steel bieden wij u de Confidex® Garantie voor Colorcoat HPS200 Ultra® en Colorcoat Prisma®. Deze verzekerde garantie, garandeert de prestaties van Colorcoat HPS200 Ultra® tot 40 jaar en van Colorcoat Prisma® tot 30 jaar! Bijkomend voordeel is dat inspecties en onderhoud niet noodzakelijk zijn om de geldigheid van deze garantie te behouden. Ook het toepassen van zonnepanelen (op Colorcoat HPS200 Ultra®) heeft geen negatieve effecten op de garantietermijn.

Lees hierover meer
 

Confidex® garantie aanvragen

Wanneer er meer dan 50 m2 profielplaten of sandwichpanelen van FALK Bouwsystemen op uw gebouw zijn gemonteerd, heeft u recht op Confidex® garantie. De Confidex® garantie wordt aangevraagd door u als gebouweigenaar. De garantie is overdraagbaar van eigenaar en behoort dus bij het product. De garantie gaat in na registratie van de aanvraag. De aanvraag moet binnen 3 maanden na oplevering worden gedaan, daarna is dit niet meer mogelijk. 

Houdt de volgende gegevens bij de hand, zodat u soepel de aanvraag doorloopt:
-   Coating type: Colorcoat HPS200 Ultra® of Colorcoat Prisma®;
-   Tata Steel rolnummer*;
-   Gegevens van het gebouw;
-   Gegevens van de architect;
-   Gegevens van de aannemer/montagebedrijf.

* Het rolnummer vindt u onderaan op de factuur. Indien uw beplating bij ons is ingekocht door derden zult u bij hen dit rolnummer moeten opvragen. 

Confidex Garantie aanvragen

Send a message

+31 318 670 670

Request an offer